Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Στην Κνέσετ έφτασε ο Ν.Τραμπ: «Τιμή μου»

«Μια υπέροχη και όμορφη μέρα - Μια νέα αρχή»

Στην Κνέσετ έφτασε ο Ν.Τραμπ: «Τιμή μου»

Τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ υποδέχθηκε στην ισραηλινή βουλή ο πρόεδρος της Κνεσέτ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε και σχετικό μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών.

«Είναι μεγάλη μου τιμή — μια υπέροχη και όμορφη μέρα. Μια νέα αρχή», έγραψε ο πρόεδρος με παχύ μαύρο μελάνι, πριν υπογράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.