ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στην Κρήτη για διακοπές ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing και τατουάζ στον πλανήτη (βιντεο)

Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες

Στην Κρήτη για διακοπές ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing και τατουάζ στον πλανήτη (βιντεο)

Στην Κρήτη κάνει διακοπές ο Rolf Buchholz, ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing και τις περισσότερες παρεμβάσεις στο σώμα του στον κόσμο. 

Ο Rolf Buchholz, που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες δύο φορές, δήλωσε πως απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού. Ήταν το 2011 όταν μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στο σώμα του, συνολικά 453. Από αυτά τα τα 127 βρίσκονταν στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2012, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες, αυτό των περισσότερων σωματικών τροποποιήσεων (body modifications). Έκτοτε τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς, με τον ίδιο να δηλώνει πως μέχρι και την κατάκτηση των ρεκόρ έγραφε κάθε παρέμβαση που έκανε στο σώμα του πλέον όμως έχει σταματήσει να τις μετρά.

«Πριν από 23 χρόνια ξεκίνησα με το πρώτο τατουάζ και από τότε κάνω όλο και περισσότερα», ανέφερε ο Rolf Buchholz που περισσότερο από το 90% του σώματός του καλύπτεται από τατουάζ.

Ακόμα και οι βολβοί των ματιών του έχουν γίνει μαύροι με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως το αποτέλεσμα δεν επιτεύχθηκε με τατουάζ αλλά με έγχυση μελανιού.Ωστόσο τόνισε πως η κατάκτηση των ρεκόρ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά κάτι που προέκυψε στην πορεία καθώς ο ίδιος έκανε απλά κάτι που αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια αυτό που κάνει τον Rolf να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από τα δύο υποδόρια εμφυτεύματα στο κεφάλι που δίνουν την αίσθηση κεράτων, ενώ στο σώμα του έχει και άλλα εμφυτεύματα από τεφλόν και σιλικόνη. Μια ακόμη διαφορετική παρέμβαση είναι οι μαγνήτες που έχει τοποθετήσει στις άκρες των δακτύλων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.