Στην υγειά των κορόιδων: Τα πλουσιόπαιδα της Ουκρανίας «τρώνε» τα λεφτά των Ευρωπαίων σε πάρτι «εκτός ορίων»! (βίντεο)

Υπερπολυτελή τζιπ, όμορφες παρουσίες, άφθονο αλκοόλ και όλα τα «παρελκόμενα» για τους Ουκρανούς νεόπλουτους

Στην υγειά των κορόιδων: Τα πλουσιόπαιδα της Ουκρανίας «τρώνε» τα λεφτά των Ευρωπαίων σε πάρτι «εκτός ορίων»! (βίντεο)

Όσο οι Ευρωπαίοι ηγέτες νουθετούν, τους Ευρωπαίους πολίτες να μην ανάβουν θερμοσίφωνα και ηλεκτρικό διότι «πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία στον πόλεμο», ένα βίντεο αποκαλύπτει που ακριβώς πάνε τα χρήματά τους.

Στο μέτωπο; όχι φυσικά, αλλά στις τσέπες της ουκρανικής ελίτ, η οποία καταβροχθίζει την ευρωπαϊκή βοήθεια σε ένα πάρτι δίχως αύριο, το οποίο δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η έρευνα του CBS έδειξε πως μόνο το 30% των οπλικών συστημάτων που στέλνει η Δύση πάνε στο μέτωπο, τα άλλα «χάνονται στον δρόμο». Σκεφτείτε μόνο τι γίνεται με τα χρήματα τα οποία δεν απαιτούν και καμία διαδικασία για να τα οικειοποιηθεί κάποιος, ειδικά σε ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη του κόσμου όπως η Ουκρανία.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική: Υπερπολυτελή τζιπ, Πόρσε και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα κοσμούν την είσοδο των κοσμικών κλαμπ του Κιέβου, όπου η Ουκρανική ελίτ διασκεδάζει απολαμβάνοντας τα χρήματα της δυτικής βοήθειας, ξοδεύοντάς τα σε αλκοόλ, έρωτα και άλλες ουσίες. 

Το ότι την ώρα που άλλοι βομβαρδίζονται ανηλεώς στο μέτωπο, πεθαίνουν, τραυματίζονται και σακατεύονται, άλλοι γλεντάνε και πλουτίζουν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους πολέμους.

Αυτό που συμβαίνει όμως μόνο σε αυτό τον πόλεμο είναι ότι το ένα κράτος λειτουργεί ως «ζητιάνος-ρουφήχτρα» αποστραγγίζοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών, προβάλλοντας μάλιστα επιχειρήματα ηθικού τύπου τα οποία δεν μπορούν να σταθούν, όπως ότι η «Ουκρανία πολεμάει για να έχει ειρήνη η Ευρώπη,» λες και όταν επί 50 χρόνια η Ουκρανία ήταν κομμάτι της ΕΣΣΔ, η Ευρώπη είχε πόλεμο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με λίγα λόγια τα λεφτά που σπαταλούν οι γόνοι της Ουκρανικής ελίτ δεν είναι δικά τους, αλλά των φτωχοποιημένων -πλέον- Ευρωπαίων (μεταξύ τους πρώτοι οι Έλληνες), οι οποίοι «θυσιάζονται» από τους ηγέτες τους, δήθεν για την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.