ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στις 26 Αυγούστου η μάχη Ε.Μασκ-Μ.Ζούκερμπεργκ σε κλουβί – Θα μεταδοθεί ζωντανά από το X

Με πληρωμή ανά προβολή

Στις 26 Αυγούστου η μάχη Ε.Μασκ-Μ.Ζούκερμπεργκ σε κλουβί – Θα μεταδοθεί ζωντανά από το X

Την 26η Αυγούστου αναμένεται να γίνει η μονομαχία του Έλον Μασκ με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τον τελευταίο να κάνει αποδεκτή την πρόταση. 

O πλανήτης θα δει τον πολέμιο της Νέας Τάξης, εθνοτικό Έλον Μασκ του “Χ” (πρώην Twitter) και το φανατικό παγκοσμιοποιητή «νεοταξίτη», Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook.

Οι μεγιστάνες των social media εδώ και εβδομάδες έχουν ξεκινήσει να ανταλλάσσουν βολές με αναρτήσεις από τότε που ο Μασκ ανέφερε ότι «ήταν έτοιμος για έναν αγώνα σε ρινγκ» εναντίον του CEO της Meta.

Η είδηση για την πιθανή αναμέτρηση διαδόθηκε γρήγορα, με τον πρόεδρο της διοργάνωσης πάλης UFC να ισχυρίζεται ότι μια σύγκρουση μεταξύ του ζευγαριού θα έσπαγε όλα τα ρεκόρ σε «κλικ» και θα ήταν ο «μεγαλύτερος αγώνας όλων των εποχών».

O αγώνας φάνηκε να τινάζεται στον αέρα, όταν ο Έλον Μασκ είπε πρόσφατα ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και στο άνω μέρος της πλάτης του, με τη μητέρα του να εκφράζει τις επιφυλάξεις της για πιθανή μάχη.

Ωστόσο, ο 52χρονος την Κυριακή ανέφερε σε tweet ότι προπονείται για προετοιμασία. «Σηκώνω βάρη όλη την ημέρα, προετοιμάζομαι για τον αγώνα. Δεν έχω χρόνο για γυμναστική, οπότε τα φέρνω στη δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια μέρα ισχυρίστηκε ότι η σύγκρουση θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατφόρμα X του (πρώην Twitter) με πληρωμή ανά προβολή, με τα έσοδα να συγκεντρώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, χωρίς να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.