ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκινεί 8χρονος που παρηγόρησε συμμαθητή του με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου (φωτό & βίντεο)

Οι δυο τους έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι

Συγκινεί 8χρονος που παρηγόρησε συμμαθητή του με αυτισμό την πρώτη ημέρα του σχολείου (φωτό & βίντεο)

«Την καρδιά» του διαδικτύου έχει κλέψει ένα 8χρονο αγόρι, που συγκίνησε τους χρήστες των social media με μια υπέροχη κίνησή του.

Ο Κρίστιαν έχει γίνει ο «ήρωας» του σχολείου και πιο συγκεκριμένα ο ήρωας του φίλου του, Κόνορ.

Ο Κόνορ, ο οποίος ζει στο φάσμα του αυτισμού, την πρώτη ημέρα του σχολείου κατέρρευσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και να ξεσπάσει σε κλάματα σε μια γωνιά του προαυλίου.

Τότε, ο Κρίστιαν πήγε προς το μέρος του, τον βοήθησε να ηρεμήσει και μαζί κατευθύνθηκαν προς την τάξη.

Από εκείνη την πρώτη ημέρα στο σχολείο ο Κόνορ και ο Κρίστιαν έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι.

Η τρυφερή ιστορία έγινε γνωστή χάρη στη μητέρα του 8χρονου Κρίστιαν, η οποία δημοσίευσε πριν από τρία χρόνια στα social media μια φωτογραφία των δύο αγοριών.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευσή της και μάλιστα το post έγινε viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις και αμέτρητα likes.

Στη λεζάντα η ίδια έγραψε: «Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Είδε ένα παιδί να κλαίει σε μία γωνία, πήγε να τον παρηγορήσει, τον έπιασε από το χέρι και μαζί μπήκαν στο σχολείο! Είναι τιμή μου να μεγαλώνω ένα τέτοιο παιδί. Είναι ένα παιδί με μεγάλη καρδιά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ξεκίνησε σωστά»

Το θέμα πήρε διαστάσεις και μάλιστα οι δύο καλοί φίλοι και οι μητέρες τους παραχώρησαν συνέντευξη στο CBS NEWS, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων και στους προβληματισμούς της μητέρας του Κόνορ σε ό,τι αφορά στο bullying που μπορεί να υποστεί ο γιος της στο σχολείο από άλλα παιδιά λόγω του αυτισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.