ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λονδίνο: Λήξη «συναγερμού» στην πρεσβεία των ΗΠΑ – Απομακρύνθηκε ύποπτο πακέτο (φωτό-βίντεο) (upd)

Η αμερικανική πρεσβεία επιβεβαίωσε ότι όλα «επέστρεψαν στο φυσιολογικό»

Λονδίνο: Λήξη «συναγερμού» στην πρεσβεία των ΗΠΑ – Απομακρύνθηκε ύποπτο πακέτο (φωτό-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 14:07). Σε «false alarm» εξελίχθηκε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο.

Οι εργαζόμενοι της αμερικανικής πρεσβείας στη Βρετανία κλήθηκαν από τις Αρχές να παραμένουν χαμηλά και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα λόγω ενός ύποπτου αντικειμένου που κινητοποίησε την αστυνομία.

https://twitter.com/loveallpositive/status/1628342803448188928

H τοπική αστυνομία ωστόσο αργότερα επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό ήταν «λάθος συναγερμός» και οι αστυνομικοί αποσύρθηκαν από το σημείο. Η πρεσβεία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε επίσης ότι όλα έχουν «επανέλθει στο φυσιολογικό» και εξήγησε ότι η απειλή προκλήθηκε από ένα «ύποπτο πακέτο».

Το tweet τους έγραφε: «Η πρεσβεία των ΗΠΑ έχει επιστρέψει στις κανονικές εργασίες της. Οι τοπικές αρχές διερεύνησαν ένα ύποπτο πακέτο έξω από την πρεσβεία. Ευχαριστούμε την Αστυνομία για την άμεση δράση της και ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες για τη συνεργασία και την υπομονή σας αυτή τη στιγμή».

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο από ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο τους έδειχναν να σκύβουν στο πάτωμα και να κάθονται με πλάτη στους τοίχους, καθώς και αστυνομικούς στο σημείο.

Ένας μάρτυρας, ο οποίος ζει κοντά στην πρεσβεία και μπορεί να δει το κτίριο από το παράθυρό του, δήλωσε νωρίτερα στη MailOnline ότι υπήρχαν οπλισμένοι αστυνομικοί και σκύλοι ανιχνευτές που περιπολούσαν στην περιοχή.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν επίσης ότι υπήρχαν «πολλοί ένοπλοι αστυνομικοί που φωνάζουν».

Στις εικόνες από το σημείο φαίνονταν τουλάχιστον δύο πυροσβεστικά οχήματα και οχήματα της αστυνομίας στην περιοχή γύρω από την πρεσβεία.

https://twitter.com/annamazz/status/1628347792983728128

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.