ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Κένεντι: Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της – Η κρυφή σχέση με τον αρχιτέκτονα και τα ερωτικά μηνύματα

Ποιος ήταν ο εραστής της

Τ.Κένεντι: Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της – Η κρυφή σχέση με τον αρχιτέκτονα και τα ερωτικά μηνύματα

Μία νέα βιογραφία για τη ζωή της Τζάκι Κένεντι φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Έχει τίτλο «Jackie: Public, Private, Secret» και υπογράφεται από τον συγγραφέα διασημοτήτων J. Randy Taraborrelli.

Σύμφωνα με το People στη βιογραφία αναφέρεται, πως η Κένεντι λίγο πριν το θάνατό της κατέστρεψε ένα μέρος του προσωπικού της αρχείου. Ανάμεσα σε όσα εξαφάνισε, ήταν και ένα σημείωμα που είχε λάβει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από έναν πρώην εραστή της. Πρόκειται για έναν αρχιτέκτονα με το όνομα Τζακ Γουάρνεκ.

Το σημείωμα έφερε την επανασύνδεσή τους στο διαμέρισμα της Κένεντι, λίγους μήνες πριν τον θάνατό της στις 19 Μαΐου 1994. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Κένεντι να τον έχει ερωτευτεί τρεις δεκαετίες πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αίσθηση προκαλεί δε, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι εκείνος που σχεδίασε το μνημείο του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι στο Εθνικό Κοιμητήριο του ‘Αρλινγκτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.