ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τα σκυλιά κόργκι ήταν η αγαπημένη ράτσα της βασίλισσας Ελισάβετ – Με παρέλαση θα την τιμήσουν οι ιδιοκτήτες τους

Η Ελισάβετ είχε πάνω από 30 σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας

Τα σκυλιά κόργκι ήταν η αγαπημένη ράτσα της βασίλισσας Ελισάβετ – Με παρέλαση θα την τιμήσουν οι ιδιοκτήτες τους

Τα κόργκι ήταν η αγαπημέμενη ράτσα σκύλων της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία τα άφηνε να κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στο παλάτι.

Στη μνήμη της οι ιδιοκτήτες των σκυλιών σχεδιάζουν τώρα μια μικρή παρέλαση στη μνήμη της βασίλισσας.

Η εκδήλωση, αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, προγραμματίζεται για τις 9 Οκτωβρίου, εβδομάδες μετά την κηδεία της βασίλισσας που θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου. Συναντήσεις θα γίνουν στο Μπάκιγχαμ, το Σάντριγχαμ και το Μπαλμόραλ, τις τρεις κατοικίες της βασιλικής οικογένειας.

Η Ελισάβετ είχε πάνω από 30 σκυλιά, της κοντοπόδαρης ράτσας που στην Ουαλία χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι. Στη μακρά ζωή της είχε μάλιστα 14 γενιές από την ίδια οικογένεια σκύλων.

Το πρώτο της κόργκι το ζήτησε το 1933, όταν ήταν επτά ετών, ενώ είχε δίπλα της κόργκι από τα 18, παίρνοντας ένα ακόμη και στον μήνα του μέλιτος με τον Φίλιππο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον θάνατο της Ελισάβετ ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Σάρα, δούκισσα του Γιορκ, θα φροντίσουν τον Μιούικ και τη Σάντι, δύο κοργκι που ο πρίγκιπας και οι κόρες του έκαναν δώρο στη βασίλισσα το 2021. Τα σκυλάκια αποδείχτηκαν για τη βασίλισσα μεγάλη συντροφιά κατά την περίοδο του λοκντάουν, αναφέρει η Mirror.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.