Τα χλιδάτα γενέθλια σε ιδιωτικό τζετ της γάτας του Καρλ Λάγκερφελντ (φωτο)

Η Choupette έγινε 11 ετών

Τα χλιδάτα γενέθλια σε ιδιωτικό τζετ της γάτας του Καρλ Λάγκερφελντ (φωτο)

Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, η Choupette, έγινε 11 ετών και το «γιόρτασε» με ένα πάρτι σε ιδιωτικό τζετ, που όλοι θα ζήλευαν!

Η «πιο διάσημη γάτα στον κόσμο», όπως την αποκαλούσε ο σχεδιαστής, έχει λογαριασμούς στα social media, όπου αναρτήθηκαν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων. Αυτό περιελάμβανε μπαλόνια, σαμπάνια, λουλούδια, τούρτα και δώρα από το brand του Καρλ Λάγκερφελντ.

«Χρόνια μου πολλά», ανέφερε η ανάρτηση και η γάτα «ευχαρίστησε» την εταιρεία που οργάνωσε το πάρτι και εκείνη που παρείχε το ιδιωτικό τζετ. Πάντως, η Choupette «διευκρίνισε» ότι το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος, σε προάστιο του Παρισιού, «σε ανάμνηση των πολλών ταξιδιών με τον μπαμπά μου».

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, που διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής των οίκων Chanel και Fendi, πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου 2019, σε ηλικία 85 ετών. Σύμφωνα με τη The Standard, η Choupette μπήκε στη ζωή του το 2011. Ο σχεδιαστής συμφώνησε να φιλοξενήσει τη γάτα, της οποίας κηδεμόνας τότε ήταν το μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι, αλλά τελικά ο Λάγκερφελντ την υιοθέτησε.

Μετά τον θάνατο του σχεδιαστή, κηδεμόνας της γάτας έγινε η Φρανσουά Κασότ, πρώην οικονόμος του Λάγκερφελντ. Όταν πέθανε, υπήρξαν φήμες ότι είχε αφήσει περιουσία στο κατοικίδιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.