ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταϊλάνδη: «Μερακλής» ουρακοτάγκος δείχνει την αγάπη του θωπεύοντας τουρίστριες στον ζωολογικό κήπο (βίντεο)

Πιάνει τα στήθη των γυναικών και τις φιλάει

Ταϊλάνδη: «Μερακλής» ουρακοτάγκος δείχνει την αγάπη του θωπεύοντας τουρίστριες στον ζωολογικό κήπο (βίντεο)

Ένας «μερακλής» ουρακοτάγκος στην Ταϊλάνδη φαίνεται πως έχει συνήθειο να θωπεύει γυναίκες που τον πλησιάζουν στον ζωολογικό κήπο.

Ο άτακτος ουρακοτάγκος «χαιρέτισε» μια 27χρονη τουρίστρια πιάνοντάς της το στήθος όταν βρέθηκε κοντά του και στη συνέχεια τη φίλησε στο μάγουλο και χαμογέλασε πλατιά.

Το ίδιο ζώο, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, έκανε το ίδιο σε μια άλλη γυναίκα που επισκέφτηκε τον ζωολογικό κήπο.

Η τουρίστρια, που επισκεπτόταν το πάρκο ενώ βρισκόταν σε διακοπές, είπε: «Ο ουρακοτάγκος απλώς προσπαθούσε να μου δείξει λίγη αγάπη. Έδειχνε πολύ χαριτωμένος. Δεν με χτύπησε και ήταν φιλικός».

«Οι φίλοι μου το θεώρησαν αστείο. Είχαμε πραγματικό δεσμό».

Ο ίδιος ουρακοτάγκος έκανε ένα παρόμοιο κόλπο στις 27 Ιουνίου, όταν πήγε πίσω από μια επισκέπτρια και έπιασε το στήθος της, πριν χαμογελάσει και τη φιλήσει στο μάγουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.