ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταϊβάν: Άνδρας έκοψε τα πόδια του για να πάρει την ασφαλιστική αποζημίωση

Υπέβαλε τον εαυτό του σε σοβαρά κρυοπαγήματα

Ταϊβάν: Άνδρας έκοψε τα πόδια του για να πάρει την ασφαλιστική αποζημίωση

Περιστατικό «άνευ προηγουμένου» συνέβη στη Ταιβάν όπου ένας άνδρας ακρωτηρίασε τα πόδια του προκειμένου να λάβει ασφαλιστική αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, γνωστός με το επώνυμο Chang, κατηγορείται ότι βύθισε σκόπιμα τα πόδια του σε ξηρό πάγο για περίπου 10 ώρες, με στόχο να κατασκευάσει ένα σενάριο όπου θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αρχικά, ο άνδρας υποστήριξε πως τα πολλαπλά κατάγματα που είχε ήταν αποτέλεσμα ενός ατυχήματος που συνέβη ενώ οδηγούσε το σκούτερ του.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί ήταν ύποπτοι και αμέσως ξεκίνησε έρευνα η οποία αποκάλυψε πως ο Chang είχε βάλει έναν φίλο του να βοηθήσει στην προετοιμασία ενός κουβά γεμάτου με ξηρό πάγο και να ασφάλισε τον Chang σε μια καρέκλα με καλώδια, όπου παρέμεινε με τα πόδια του βυθισμένα στην παγωμένη ουσία.

Η όλη διαδικασία φέρεται να καταγράφηκε από τον Liao και διήρκεσε από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η έρευνα κατέληξε στο γεγονός πως έγινε ασφαλιστική απάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.