ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισχυρή έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Φορτ Γουόρθ στο Τέξας – 21 τραυματίες και 1 αγνοούμενος (βίντεο)

Ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος ένας 44χρονος αλλοδαπός εν ονόματι Σαχίλ Ομάρ

Ισχυρή έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Φορτ Γουόρθ στο Τέξας – 21 τραυματίες και 1 αγνοούμενος (βίντεο)

Είκοσι ένας άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας αγνοείται, καθώς σημειώθηκε έκρηξη στο ξενοδοχείο Sandman Signature στο κέντρο της πόλης Φορτ Γουόρθ, στην πολιτεία του Τέξας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Υπάρχουν αναφορές πως για την έκρηξη υπεύθυνος ήταν ένας 44χρονος αλλοδαπός, εν ονόματι Σαχίλ Ομάρ, αλλά οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις

Αξιωματούχοι της πυροσβεστικής δήλωσαν ότι μέρος του συμβάντος ήταν διαρροή αερίου, αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αμέσως αν αυτό προκάλεσε την έκρηξη.

Εικόνες από το σημείο απεικονίζουν συντρίμμια στους δρόμους σε τουλάχιστον δυο πλευρές του κτιρίου και ομάδες των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων MedStar, ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, άλλοι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι έχουν ελαφρά τραύματα.

Υπήρχε ένα άτομο που αυτή τη στιγμή αγνοείται, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν ο αγνοούμενος ήταν υπάλληλος ή φιλοξενούμενος.

«Εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή για ένα σοβαρό συμβάν. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή του κέντρου», ανέφερε η αστυνομία του Φορτ Γουόρθ μέσω X (του πρώην Twitter).

https://twitter.com/RaziSardar/status/1744554026518409306

“Γνωρίζουμε ότι υπήρχε κάποια κατασκευή που γινόταν κάτω στο εστιατόριο. Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι από εκεί προκλήθηκε η έκρηξη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Forth Worth στους δημοσιογράφους.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες βοήθειες συνεχίζουν τις έρευνες σε όλο το κτίριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.