ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τέξας: Έπεσε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο και σώθηκε από θαύμα – Σοκαριστικό βίντεο 

Προειδοποίησε τους θεατές να ελέγχουν τριπλά το ανεμόπτερό τους πριν απογειωθούν

Τέξας: Έπεσε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο και σώθηκε από θαύμα – Σοκαριστικό βίντεο 

Ένας YouTuber επέζησε από θαύμα μετά τη συντριβή με ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο, όταν αυτό αναποδογύρισε και έπεσε στην έρημο με ταχύτητα 48 μίλια/ώρα.

Ο Anthony Vella, 33 ετών, δοκίμαζε ένα BGD Luna 3 στο Enchanted Rock State Park βορειοδυτικά του Austin, όταν ξαφνικά κατέρρευσε 85 έως 100 πόδια στον αέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Μοιράστηκε με γενναιότητα ολόκληρο το βίντεο της συντριβής και μεγάλο μέρος της μισής ώρας που πέρασε ξαπλωμένος στο έδαφος με αγωνία μέχρι να φτάσουν οι διασώστες στο απομακρυσμένο σημείο.

Δείτε το βίντεο

Ο Vella έδειξε τη συντριβή από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες καθώς έπεσε στη Γη και αμέσως ούρλιαξε από τον πόνο από τα σοβαρά τραύματά του.

«Βοηθήστε με σας παρακαλώ, έπεσα με το αλεξίπτωτό μου», είπε σε έναν αποστολέα αφού ζήτησε απεγνωσμένα από τη Siri να καλέσει το 100.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Vella είπε ότι δεν κατηγορεί το αλεξίπτωτο, καθώς ήταν μια εξαιρετική μηχανή, και προειδοποίησε τους θεατές να ελέγχουν τριπλά το ανεμόπτερό τους πριν απογειωθούν.

Σοβαρά κατάγματα

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπαθε ένα σοβαρό κάταγμα στον αυχένα, την πλάτη και τη λεκάνη, καθώς και ένα σπασμένο δεξί χέρι.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι τραυματισμοί του χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση.

Η Vella υποσχέθηκε να καταγράψει την ανάρρωσή του και να επιστρέψει στους ουρανούς το συντομότερο δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.