
Μια τεράστια καθίζηση εδάφους κατάπιε μια κεντρική διασταύρωση στην Σαγκάη. Η καθήλωση συμφωνά με τους ειδικούς συνέβη λόγω διαρροής νερού κατά την εκσκαφή για τη νέα γραμμή μετρό.
Οι εργάτες είχαν εντοπίσει τη διαρροή την προηγούμενη μέρα, αλλά η κατάρρευση έγινε απότομα.
BREAKING:
🇨🇳 A massive sinkhole suddenly opened in Shanghai, China swallowing a large section of roadway. pic.twitter.com/90RrKh6aJf
— Current Report (@Currentreport1) February 12, 2026
Το συμβάν έγινε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και καταγράφηκε από κάμερα CCTV και δείχνει ρωγμές να ανοίγουν, ο δρόμος να βουλιάζει σε δευτερόλεπτα, εργάτες να τρέχουν και σωλήνες με υλικά να πέφτουν μέσα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.