ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θανατοποινίτης δίχασε με τα τελευταία του λόγια – Θα του έδιναν δεύτερη ευκαιρία

Σκότωσε την ξαδέλφη του και τον σύζυγό της ενώ στο σπίτι βρισκόταν η 4χρονη κόρη τους

Θανατοποινίτης δίχασε με τα τελευταία του λόγια – Θα του έδιναν δεύτερη ευκαιρία

Ένα γράμμα που άφησε ένας θανατοποινίτης στις ΗΠΑ λίγο πριν εκτελεστεί έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση καθώς τα τελευταία του λόγια έδειξαν τόση μεταμέλεια που κάποιοι θεώρησαν ότι 52χρονος άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Brian Dorsey καταδικάστηκε σε θάνατο το 2006, κατηγορούμενος για την δολοφονία της ξαδέλφης του Sarah Bonnie και τον του συζύγου της Ben.

Ο 52χρονος δράστης σκότωσε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους, με την 4χρονη κόρη των θυμάτων να βρίσκεται μέσα σε αυτό. Ωστόσο, ο δράστης δεν έκανε κακό στο παιδί. Ο λόγος που τους σκότωσε ήταν επειδή αρνήθηκαν να του δώσουν χρήματα, προκειμένου να ξεπληρώσει εμπόρους ναρκωτικών που τον είχαν επισκεφτεί.

Την Τρίτη (9/4) ο Dorsey εκτελέστηκε με μια θανατηφόρα ένεση σε κρατική φυλακή του Μιζούρι. Πριν από την εκτέλεσή του ο θανατοποινίτης άφησε ένα γράμμα μεταμέλειας, που παραδεχόταν την ενοχή του.

Σε αυτό ανέφερε: «Σε όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους της Sarah και του Ben θέλω να πω ότι λυπάμαι πραγματικά. Οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν το βάρος της ενοχής και της ντροπής που νιώθω. Εξακολουθώ να σας αγαπώ. Δεν ήθελα ποτέ να πληγώσω κανέναν σας. Λυπάμαι που πλήγωσα τόσο κόσμο και εσάς.

Στην οικογένεια, τους φίλους και σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να το αποτρέψουν, σας αγαπώ και σας είμαι ευγνώμων. Έχω ειρήνη στην καρδιά μου εξαιτίας και σας ευχαριστώ γι αυτό. Δεν θέλω να μεταφέρω κακή πρόθεση ή θυμό, αλλά χρειάζομαι την αποδοχή και την κατανόηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από την εκτέλεσή του, ο Abraham Bonowitz, ο εκτελεστικός διευθυντής της Death Penalty Action, είπε στη Mirror ότι ο Dorsey ήταν ένας έμπιστος κρατούμενος και άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.