ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σε δημοπρασία βγαίνουν 150 φιάλες κρασιού του αστικού αμπελώνα με ετικέτες-έργα τέχνης

Ξεχωριστή δημοπρασία με μοναδικές φιάλες της «Γοργόνας» για καλό σκοπό

Θεσσαλονίκη: Σε δημοπρασία βγαίνουν 150 φιάλες κρασιού του αστικού αμπελώνα με ετικέτες-έργα τέχνης

Μια ξεχωριστή δημοπρασία για καλό σκοπό, στο πλαίσιο της οποίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να «χτυπήσουν» φιάλες κρασιού με την επωνυμία «Γοργόνα» από τον αστικό αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα φέρουν ετικέτες από έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Η δημοπρασία κρασιών θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης Casa Bianca, με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».

Οι ποικιλίες κρασιών που θα δημοπρατηθούν

Στο «σφυρί» θα βγουν 50 φιάλες λευκού οίνου της ποικιλίας ρομπόλα και 100 φιάλες ερυθρού της ποικιλίας ξινόμαυρο, σε 62 διαφορετικά πακέτα – προτάσεις, με μονές φιάλες, δυάδες, τριάδες, τετράδες, εξάδες και τιμή εκκίνησης φιάλης τα 25 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κρασιά του αστικού αμπελώνα, που έχει δημιουργηθεί από το 2013 στην περιοχή του Καυτανζογλείου, δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά διατίθενται για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Η δημοπρασία πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, συνδυάζοντας την αισθητική με την ποιότητα και καθιστώντας την κάθε φιάλη μοναδική, αφού επάνω θα υπάρχουν ετικέτες με έργα των Ν. Εγγονόπουλου, Ν. Γύζη, Γ. Μόραλη, Α. Φασιανού, Δ. Μυταρά, Γ. Σικελιώτη, Π. Μοσχίδη, Κ. Λούστα κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.