ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι άλλο θα δούμε: Άφησαν άταφο πάστορα επί 579 μέρες στη Νότια Αφρική περιμένοντας να… αναστηθεί!

Mε δικαστική εντολή η ταφή του πάστορα

Τι άλλο θα δούμε: Άφησαν άταφο πάστορα επί 579 μέρες στη Νότια Αφρική περιμένοντας να… αναστηθεί!

Στην τελευταία του κατοικία μετά από 579 ημέρες οδηγήθηκε ένας πάστορας στη Νότια Αφρική, η οικογένεια του οποίου είχε αφήσει τη σορό του σε ένα νεκροτομείο αναμένοντας την… ανάστασή του!

Ο Σίβα Μούντλι, ιδρυτής του Miracle Centre στο Γκαουτένγκ βόρεια του Γιοχάνεσμπουργκ, πέθανε μετά από ασθένεια σε ηλικία 53 ετών στις 15 Αυγούστου του 2021, αλλά αντί να ετοιμάσουν την κηδεία του η οικογένεια και ενορίτες του άφησαν τον νεκρό σε ψυγείο νεκροτομείου, το οποίο επισκέπτονταν τους πρώτες μήνες μετά το θάνατο του πάστορα προσευχόμενοι να επανέλθει στη ζωή.

Αν και σταμάτησαν αργότερα τις επισκέψεις, αρνούνταν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους προκειμένου να ταφεί ο πάστορας ή να αποτεφρωθεί η σορός του.

Mε δικαστική εντολή η ταφή του πάστορα

Απηυδισμένος ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών Martin du Toit προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο διέταξε την ταφή του πάστορα για υγειονομικούς λόγους και η κηδεία έγινε τελικά στις 16 Μαρτίου χωρίς να παραβρεθούν πάντως για το στερνό αντίο η χήρα του Μούντλι, Τζέσι, που υποστήριξε ότι είχε δει όραμα για την ανάστασή του και τα δύο παιδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.