ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τη χορήγηση θεωρήσεων διαβατηρίων για τους πολίτες έξι χωρών διευκολύνει η Ρωσία

Ανάμεσά τους και η Ινδία

Τη χορήγηση θεωρήσεων διαβατηρίων για τους πολίτες έξι χωρών διευκολύνει η Ρωσία

Η κυβέρνηση της Ρωσίας διευκολύνει τη διαδικασία προκειμένου να χορηγούνται θεωρήσεις διαβατηρίων στους πολίτες έξι χωρών, συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, της Συρίας και της Ινδονησίας, δήλωσε χθες Κυριακή ο υφυπουργός Εξωτερικών Γεβγκένι Ιβανόφ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Πέραν της Ινδίας (η απλούστευση των διαδικασιών αφορά) την Αγκόλα, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, τη Συρία και τις Φιλιππίνες», διευκρίνισε ο κ. Ιβανόφ.

Ο ίδιος είχε αναγγείλει πως η Μόσχα θα υπογράψει διακρατικές συμφωνίες για ταξίδια χωρίς να χρειάζονται βίζες για τους πολίτες 11 κρατών, συμπεριλαμβανομένων της Σαουδικής Αραβίας, των Μπαρμπάντος, της Αϊτής, της Ζάμπιας, του Κουβέιτ, της Μαλαισίας, του Μεξικού και του Τρινιδάδ, κατά το TASS.

Αφότου άρχισε η επέμβαση του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία, την 24η Φεβρουαρίου 2022, η Μόσχα προσπαθεί να καλλιεργήσει πιο στενές σχέσεις με την Κίνα, την Ινδία, χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Ενώ οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Ιαπωνία καταδίκασαν την επέμβαση και επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία δεν έκαναν τίποτα από τα δύο. Η Ινδία τηρεί ουδέτερη στάση, αποφεύγει να καταδικάσει τη Μόσχα κι έχει αυξήσει σημαντικά τις αγορές ρωσικού πετρελαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.