ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το μυστηριώδες αεροπλάνο που παρακολουθούν 300.000 χρήστες του διαδικτύου

Αεροσκάφος τύπου Boeing C-40C που ανήκει στην αμερικανική αεροπορία

Το μυστηριώδες αεροπλάνο που παρακολουθούν 300.000 χρήστες του διαδικτύου

Την ώρα που το ταξίδι της Πελόζι στην Ταϊβάν δεν έχει επιβεβαιωθεί και οξύνονται οι αμερικανοκινεζικές σχέσεις ένα αεροπλάνο έχει βρεθεί στο ραντάρ των χρηστών του διαδικτύου, που είναι λάτρεις της παρακολούθησης των αεροπορικών πτήσεων.

Πρόκειται για το «SPAR19», αεροσκάφος τύπου Boeing C-40C που ανήκει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, και στο οποίο θεωρούν ότι μεταβαίνει η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής Νάνσι Πελόζι.

Παραμένει το μυστήριο για το ταξίδι

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αν η Πελόζι βρίσκεται στο αεροπλάνο, που απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ. Η εφημερίδα Liberty Times της Ταϊβάν είχε αναφέρει νωρίτερα ότι η Πελόζι αναμένεται να φθάσει στις 10:20 μ.μ. τοπική ώρα, με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο αεροδρόμιο Songshan της Ταϊπέι, το οποίο φιλοξενεί και στρατιωτική βάση.

Την πορεία του «SPAR19» παρακολουθούν σχεδόν 300.000 χρήστες, σύμφωνα με το FlightRadar24, με αποτέλεσμα να είναι το αεροσκάφος που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η πτήση SPAR19 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σουμπάνγκ της Κουάλα Λουμπούρ περίπου στις 15.40, αλλά κατευθύνθηκε ανατολικά προς το νησί Βόρνεο αντί για βορειοανατολικά προς την Ταϊβάν, εντείνοντας το μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το FlightRadar24, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων που παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για χιλιάδες αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο. Παρακολουθεί περισσότερες από 180.000 πτήσεις, από 1.200 αεροπορικές εταιρείες, που πετούν προς ή από 4.000 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.