ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Πεκίνο κατηγορεί την κυβέρνηση της Ταϊβάν για κλιμάκωση της έντασης μετά την κατάρριψη drone

Η Ταϊβάν κατέρριψε το drone όταν χτύπησε ένα νησί που ελέγχεται από την Ταϊβάν στα ανοιχτά των κινεζικών ακτών την Πέμπτη

Το Πεκίνο κατηγορεί την κυβέρνηση της Ταϊβάν για κλιμάκωση της έντασης μετά την κατάρριψη drone

Το Πεκίνο κατηγορεί την κυβέρνηση της Ταϊβάν για στοχευμένη κλιμάκωση της έντασης.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας δήλωσε την Παρασκευή ότι το κυβερνών κόμμα της Ταϊβάν επιχειρεί να προωθήσει τις εντάσεις, αφού οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊβάν κατέρριψε ένα μη αναγνωρισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος αυτή την εβδομάδα.

«Η προσπάθεια του Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος να αυξήσει τις εντάσεις δεν σημαίνει τίποτα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, Ζάο Λιτζιάν σε τακτική ενημέρωση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάρριψη του drone, αναφέρει το Reuters.

Η Ταϊβάν κατέρριψε το drone όταν χτύπησε ένα νησί που ελέγχεται από την Ταϊβάν στα ανοιχτά των κινεζικών ακτών την Πέμπτη. Ο πρωθυπουργός της Ταϊβάν Σου Τσενγκ-Τσανγκ είπε ότι ο πυροβολισμός του Drone ήταν το πιο «κατάλληλο» πράγμα που πρέπει να γίνει μετά από επανειλημμένες προειδοποιήσεις, προσθέτοντας ότι η Κίνα πρέπει να επιδείξει αυτοσυγκράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε η Ταϊβάν ούτε η Κίνα έχουν πει ρητά ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος προήλθε από την Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.