ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το περίεργο «χόμπι» ενός συνταξιούχου: Ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας τη χειρότερη δημόσια τουαλέτα!

Η χειρότερη δημόσια τουαλέτα φαίνεται πως βρίσκεται στο Τατζικιστάν

Το περίεργο «χόμπι» ενός συνταξιούχου: Ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας τη χειρότερη δημόσια τουαλέτα!

Το ενδιαφέρον των social media έχει τραβήξει ο συνταξιούχος οικοδόμος Graham Askey, ο οποίος μετά τη συνταξιοδότησή του ξεκίνησε τα ταξίδια με στόχο να βρει τη χειρότερη δημόσια τουαλέτα στον κόσμο!

Μέχρι τώρα ο Graham Askey, ο οποίος πλέον συστήνεται ως ταξιδιωτικός συγγραφέας και blogger, έχει επισκεφθεί 91 χώρες, ταξιδέψει περίπου 75.000 μίλια και ξοδέψει περίπου 150.000£ επισκεπτόμενος ιδιωτικές και δημόσιες τουαλέτες σε όλο τον κόσμο.

Τελικά, φαίνεται πως κατάφερε να βρει τη χειρότερη δημόσια τουαλέτα στον κόσμο, η οποία βρίσκεται στο Τατζικιστάν. 2

Οι ντόπιοι την ονομάζουν «τέλεια τρύπα της κόλασης», και στην πραγματικότητα πρόκειται κυριολεκτικά για μία τρύπα, από την οποία υπάρχει ο κίνδυνος να πεταχτούν θανατηφόρα φίδια και αρουραίοι, σύμφωνα με τον Graham Askey.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, έχει μάλιστα γράψει και βιβλίο με τίτλο «Toilets of the Wild Frontier», όπου έχει συμπεριλάβει 36 από τις χειρότερες δημόσιες τουαλέτες που συνάντησε στα ταξίδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.