ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το viral κόλπο του TikTok με τη γλάστρα για ζεστό σπίτι μέσα σε 2 λεπτά

Τι λένε οι ειδικοί

Το viral κόλπο του TikTok με τη γλάστρα για ζεστό σπίτι μέσα σε 2 λεπτά

Θέρμανση με δύο απλά αντικείμενα που έχουμε όλοι σπίτι μας υπόσχεται το TikTok, εν μέσω του χειμώνα που έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα δόντια του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok, μπορεί κανείς να κατασκευάσει πολύ εύκολα μία αυτοσχέδια λάμπα, χρησιμοποιώντας μόνο μια γλάστρα από πηλό και μερικά κεριά ρεσώ.

Σημειώνουμε εδώ πως οι ειδικοί τονίζουν ότι το συγκεκριμένο κόλπο είναι ιδιαίτερο επικίνδυνο προειδοποιώντας τον κόσμο να μην το δοκιμάσει, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της έκρηξης!

Παρ’ όλα αυτά, δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που αψηφούν τις προειδοποιήσεις των ειδικών και επιχειρούν να φτιάξουν τη δική τους αυτοσχέδια γλάστρα, με αρκετά σχετικά βίντεο να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και να γίνονται «τάση».

@cozycouk #energycrisis2022 #cozyco #tealightcandleholder #candleheater #eco #offgrid #candles #heater #reduceheatingbills ♬ This Is How We Do It – Montell Jordan

«Ζέστανε το σπίτι μου κατά 0,5 βαθμό Κελσίου μέσα σε 2 λεπτά», είπε μάλιστα ο χρήστης @rightguysreview, ο οποίος έχει πάνω από 1,2 εκατ. ακολούθους στην πλατφόρμα και ανέβασε βίντεο που φαίνεται να τοποθετεί ένα αναμμένο κερί ρεσώ μέσα σε ένα πιάτο και στη συνέχεια να το σκεπάζει με τη γλάστρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο ίδιος γρήγορα έσβησε το βίντεο μετά από τις έντονες αντιδράσεις του κοινού του ότι επρόκειτο για μια πολύ επικίνδυνη συμβουλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.