ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τολμηρός άντρας τραβάει από το πτερύγιο έναν καρχαρία και το επιστρέφει στην θάλασσα (βίντεο)

Ο καρχαρίας ήταν σχεδόν δύο μέτρα σε μήκος και χτυπιόταν μανιασμένα

Τολμηρός άντρας τραβάει από το πτερύγιο έναν καρχαρία και το επιστρέφει στην θάλασσα (βίντεο)

Σοκαρισμένοι έμεναν λουόμενοι σε μια δημοφιλή παραλία στην Αυστραλία την Πέμπτη (26/1), όταν είδαν έναν άνδρα να τραβάει ένα καρχαρία μέσα στον ωκεανό από την ουρά του.

Ο ατρόμητος άνδρας εθεάθη να πιάνει την ουρά του καρχαρία και με τα δύο χέρια και να οπισθοχωρεί προς την παραλία.

Ο καρχαρίας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σχεδόν δύο μέτρα σε μήκος και χτυπιόταν μανιασμένα και καθώς το νερό γινόταν πιο βαθύ, η προσπάθεια του άνδρα γίνονταν όλο και πιο δύσκολη.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με πρόσχημα την παραλίγο επίθεση που πήγε να δεχτεί ένα ζευγάρι κολυμβητών από δύο καρχαρίες. Οι καρχαρίες εντοπίστηκαν από τους λουόμενους 30 μέτρα από την ακτή στην παραλία.

Η Jane Wishaw είπε ότι ήταν έτοιμη να μπει στο νερό όταν είδε δύο καρχαρίες να παραμονεύουν στα ρηχά. «Έμεινα εντελώς άναυδη καθώς οι καρχαρίες εμφανίστηκαν κυριολεκτικά από το πουθενά», δήλωσε στο Perth Now.

«Ήταν πραγματικά αρκετά τρομακτικό, καθώς οι καρχαρίες ήρθαν σε απόσταση 4 μέτρων από την ακτή και στη συνέχεια συνέχισαν προς την ακτή πηγαίνοντας μέσα στα φύκια, όπου εξαφανίστηκαν εντελώς από τα μάτια μου», συμπλήρωσε η γυναίκα που στάθηκε αρκετά τυχερή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.