Τον χώρισε σε live μετάδοση για μια… πλαστική στήθους!

Όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα

Τον χώρισε σε live μετάδοση για μια… πλαστική στήθους!

Ένα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής.

Μια γυναίκα χώρισε τον σύζυγο της σε ζωντανή μετάδοση, όταν έμαθε ότι έφτιαξε το αυτοκίνητο του με τα χρήματα της, τα οποία μάζευε για πλαστική στήθους.

Πιο αναλυτικά, οι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «The Kyle and Jackie O Show» σκάρωσαν μια φάρσα και κάλεσαν στο τηλέφωνο μια μητέρα οκτώ παιδιών την Renee.

Σε συνεννόηση με τον σύζυγο της, εκείνος της μίλησε και αποκάλυψε ότι πήρε τα χρήματα της για το αμάξι του, όσο εκείνη ανάρρωνε στο νοσοκομείο, μετά από λιποαναρρόφηση.

«Θα σε χωρίσω και θα σου πάρω το αυτοκίνητό σου», ακούστηκε να ουρλιάζει τότε η γυναίκα, σύμφωνα με τη nypost.com και πρόσθεσε πως «είσαι το πιο εγωιστικό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ».

«Δεν είσαι παρά ένας τρωγλοδύτης, με ακούς; Τελειώσαμε», είπε και ανέφερε πως «ξέρεις πόσο σκληρά έχω δουλέψει για να μαζέψω αυτά τα χρήματα για κάτι για μένα, και απλά τα παίρνεις;

Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί μπορείς να κοιμηθείς στο αυτοκίνητό σου.


Θα πετάξω ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα μπροστά και θα κοιμηθείς στο ηλίθιο αυτοκίνητό σου. Τελείωσα, μη μου μιλάς, μη μου τηλεφωνείς, δεν θέλω να σε δω».

Η Renee λοιπόν, συνέχιζε να βρίσει τον σύζυγο της, μη γνωρίζοντας πως την άκουγε ζωντανά χιλιάδες κόσμος και τότε παρενέβησαν οι παρουσιαστές, που ανέφεραν ότι πρόκειται για φάρσα.

«Έδειξες πραγματικά τον πραγματικό σου εαυτό», είπε ο ένας παρουσιαστής της εκπομπής, με τη Renee να δικαιολογείται, λέγοντας πως είναι μια συμπεριφορά που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν από τον σύζυγο της. Παρόλα αυτά, τότε τη διέκοψε η άλλη παρουσιάστρια και είπε πως «φροντίζει τα δύο μικρά κορίτσια του, ενώ εσύ ρουφάς το λίπος σου -που έγινε από δικό σου λάθος – και απλά ξόδεψε τα χρήματα στο αυτοκίνητο του, που αγαπάει αληθινά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.