ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τουρκία: 14 νεκροί και τουλάχιστον 21 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη σε ορυχείο (φωτό & βίντεο – upd)

Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος

Τουρκία: 14 νεκροί και τουλάχιστον 21 τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη σε ορυχείο (φωτό & βίντεο – upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 20:54) 14 εργάτες έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 21 τραυματίστηκαν από την έκρηξη σε λατομείο στην Αμάσρα, στη βορειοδυτική Τουρκία.

Άγνωστος, ωστόσο, παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στις 18.15 τοπική ώρα, και ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς αρκετές δεκάδες εργάτες παραμένουν παγιδευμένοι στις στοές που βρίσκονται σε βάθος 300 και 350 μέτρων κάτω από το επίπεδο της θάλασσας.


Συνολικά στο ορυχείο την ώρα της έκρηξης εργάζονταν 87 άτομα και αυτή έγινε σε βάθος 300 μέτρων. explosion_turkey_mesa_3

Η έκρηξη, που σημειώθηκε στις 18.15 τοπική ώρα, σε βάθος 300 μέτρων από την είσοδο του ορυχείου, πιστεύεται ότι οφείλεται σε έναν μετασχηματιστή. Το ορυχείο ανήκει στην κρατική Turkish Hard Coal Entrprises, σύμφωνα με την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών (AFAD) της Τουρκίας.

Η Γενική Εισαγγελία του Μπαρτίν ξεκίνησε έρευνα για το ατύχημα, την οποία ανέλαβαν τρεις εισαγγελείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.