ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στην Μελβούρνη: 41χρονος Έλληνας πήγε για διακοπές στη Αυστραλία και αυτοκτόνησε

Όπως ανέφερε σε αναρτήσεις του στα social media, περνούσε «υπέροχα»

Τραγωδία στην Μελβούρνη: 41χρονος Έλληνας πήγε για διακοπές στη Αυστραλία και αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 41χρονος Έλληνας που είχε πάει για διακοπές στην Αυστραλία. Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», ο 41χρονος έφτασε στη Μελβούρνη τον Ιούλιο και σύμφωνα με όσα έλεγε στους δικούς του, αλλά και όπως ανέφερε σε αναρτήσεις του στα social media, περνούσε «υπέροχα».

Επρόκειτο να γυρίσει στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου, όμως πλέον η οικογένειά του περιμένει τη σορό του για να τον ενταφιάσει.

«Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το ταξίδι αυτό στη μακρινή Αυστραλία. Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν τη σορό του για να τον ενταφιάσουμε» συγκλονίζει μιλώντας στην εφημερίδα η αδελφή του 41χρονου.

Τα δύο αδέρφια πριν μερικά χρόνια είχαν χάσει και τον πατέρα τους.

«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφό μου έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα» πρόσθεσε η αδερφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα. «Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα» είπε η τραγική αδερφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.