ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρανσέξουαλ «μπαμπάς» διέκοψε τη φυλομετάβαση για να γεννήσει – Δεν μπορούσε να μείνει έγκυος η σύντροφός του (φώτο)

Την ξεκίνησε το 2017

Τρανσέξουαλ «μπαμπάς» διέκοψε τη φυλομετάβαση για να γεννήσει – Δεν μπορούσε να μείνει έγκυος η σύντροφός του (φώτο)

Ο 27χρονος τρανσέξουαλ Caleb Bolden διέκοψε την φυλομετάβαση (δηλαδή ήταν γυναίκα και ήθελε να γίνει άνδρας), για γεννήσει, καθώς η σύντροφός του δεν μπορούσε.   

«Θέλω να γνωρίζουν και άλλοι τρανς άνθρωποι ότι είναι εντάξει να κυοφορούν ένα παιδί», δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς της μικρούλας Isla-Rae.

Η 25χρονη Niamh Bolden υπέστη τρεις αποβολές και ενδομήτρια εμβρυϊκή απώλεια διδύμων στις 23 και 27 εβδομάδες, πριν της πουν ότι πιθανότατα δεν θα κάνει ποτέ παιδιά, επειδή τα ωάριά της ήταν ανώριμα και δεν μπορούσαν να γονιμοποιηθούν. Το ζευγάρι από το Cambridgeshire της Αγγλίας εξέτασε διάφορες εναλλακτικές επιλογές, ακόμη και μια θεραπεία γονιμότητας αξίας 90.000 δολαρίων.

Τίποτα από αυτά, όμως, δεν λειτούργησε. Τελικά, αποφάσισαν ότι ο Caleb θα κυοφορούσε το παιδί τους. Η διακοπή των ενέσεων τεστοστερόνης προκειμένου να μείνει έγκυος ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον τρανσέξουαλ μπαμπά, ο οποίος ξεκίνησε τη φυλομετάβασή του το 2017.

«Ήταν ψυχοφθόρο. Η μετάβαση ήταν κάτι που ήξερα ότι ήθελα να κάνω από νεαρή ηλικία», παραδέχεται ο Caleb, σύμφωνα με το nypost.com. «Αλλά ήξερα ότι για μένα και τη σύντροφό μου ήταν κάτι που πάντα θέλαμε. Ήθελα να δώσω μια ευκαιρία σε εμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταμάτησε τις ενέσεις τεστοστερόνης τον Ιανουάριο του 2022. «Η διακοπή της τεστοστερόνης ήταν ένας δύσκολος δρόμος, καθώς είχα τόσες πολλές ορμόνες που κυκλοφορούσαν στο σώμα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.