ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τραυματιοφορέας έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή

O 55χρονος ανακάλυψε πως είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά που δε γνώριζε μέχρι τότε

Τραυματιοφορέας έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή

Περιστατικό που συμβαίνει μια φορά στα χρονικά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τραυματιοφορείς που ανταποκρίθηκαν σε έκτακτη κλήση, αφού ένας συνάδελφος τους έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή.

Το συμβάν έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2022, όταν η 31χρονη τότε Daisy Devane έχασε τις αισθήσεις της στον καναπέ του σπιτιού της στο Bedfordshire. Ο σύζυγός της Eammon κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε στο σημείο.

Δυστυχώς, όταν ο 55χρονος τραυματιοφορέας Jeremy Williams ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα, αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στο στήθος και λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα δίπλα στην ασθενή.

Οι δύο συνάδελφοι του έσπευσαν να δώσουν και στη γυναίκα και σε εκείνον τις πρώτες βοήθειες, ενώ τούς μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας βγήκαν σώοι από την περιπέτεια τους, αλλά ο Williams χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 33 μέρες. Οι εξετάσεις του 55χρονου έδειξαν πως είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο δεν γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε, η Daisy συναντά μια φορά τον χρόνο τον Jeremy, σαν επέτειο για τη μέρα που κατέληξαν και οι δύο στο νοσοκομείο υπό τόσο περίεργες συνθήκες και κατάφεραν να βγουν νικητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.