ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Τρελάθηκαν» οι Ιταλοί: Με το ρολόι η… θώπευση για να γλιτώσουν την φυλακή!

Κάτω από 10 δευτερόλεπτα δεν θα θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση

«Τρελάθηκαν» οι Ιταλοί: Με το ρολόι η… θώπευση για να γλιτώσουν την φυλακή!

Η απόφαση δικαστή να αθωώσει 66χρονο επιστάτη σχολείου στη Ρώμη που είχε θωπεύσει 17χρονη και είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία. 

Ο δικαστής αποφάσισε οι κατηγορίες σε βάρος του 66χρονου να αποσυρθούν καθώς η πράξη του «κράτησε κάτω από 10 δευτερόλεπτα».

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Ιταλό ηθοποιό, Πάολο Καμίλι, ο οποίος ανήρτησε βίντεο στο TikTok όπου ξεκίνησε να τρίβει το στήθος του για σχεδόν 10 δευτερόλεπτα θέλοντας να σχολιάσει την απόφαση του δικαστή.

@paolocamilli

Lo Stato non dovrebbe proteggere? 🤷🏼‍♀️ #10secondi #molestie #reato #attualità

♬ suono originale – paolocamilli

Μετά το βίντεο, δημιουργήθηκε ένα άτυπο challenge στο TikTok και το Instagram με hashtag τις λέξεις #10secondi (10 δευτερόλεπτα) και #palpatabreve («χούφτωμα»).

Γυναίκες αλλά και άνδρες πιάνουν το στήθος τους για 10 δευτερόλεπτα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ό,τι κάτι τέτοιο αποτελεί ξεκάθαρη παρενόχληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.