ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομακτικό βίντεο: Κροκόδειλος επιτέθηκε σε φύλακα ζωολογικού πάρκου – Ο άνδρας παραλίγο να χάσει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

Ο φύλακας διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για ράμματα

Τρομακτικό βίντεο: Κροκόδειλος επιτέθηκε σε φύλακα ζωολογικού πάρκου – Ο άνδρας παραλίγο να χάσει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

Ένας κροκόδειλος μήκους 4,5 μ. επιτέθηκε εναντίον ενός φύλακα ζωολογικού κήπου μπροστά στο έντρομο κοινό στη Νότια Αφρική.

Ο έμπειρος χειριστής ερπετών παρουσίαζε ένα σόου σε δεκάδες επισκέπτες στο θεματικό πάρκο Crocodile Creek όταν δέχθηκε την άγρια επίθεση.

Λίγες στιγμές νωρίτερα o φύλακας του ζωολογικού κήπου χτυπούσε τον κροκόδειλο με ένα ραβδί, με αποτέλεσμα το πελώριο ερπετό να εκνευριστεί και τινάζοντας το κεφάλι να τον δαγκώσει.

Οι επισκέπτες παρακολουθούσαν πανικόβλητοι τη σκηνή με τον ανθρωποφάγο κροκόδειλος του Νείλου – το μεγαλύτερο ζωντανό ερπετό με την πιο ισχυρή δύναμη δαγκώματος στον κόσμο – να μην αφήνει το θύμα του να ξεφύγει.

Έχοντας κλείσει τα σαγόνια του ακριβώς κάτω από τη μέση του φύλακα, τον έσυρε στο έδαφος, πριν τρέξει ένας δεύτερος, ελαφρώς μικρότερος, κροκόδειλος για να συμμετάσχει στην επίθεση.

Τρομοκρατημένοι τουρίστες ζητούσαν ουρλιάζοντας βοήθεια προτού το θηρία χαλαρώσει το δάγκωμα επιτρέποντας στον φύλακα να σηκωθεί και να απομακρυνθεί αφήνοντας πίσω του μια λίμνη αίματος στο έδαφος του ζωολογικού κήπου στην επαρχία Κβα Ζούλου, βόρεια του Ντέρμπαν.

Λαβωμένος στο μηρό και το χέρι από το δάγκωμα του κροκόδειλου ο φύλακας διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για ράμματα.

Η «Reaction Unit South Africa», η οποία παρέχει 24ωρη ασφάλεια και ιατρική βοήθεια, έσπευσε στο ζωολογικό κήπο, όπου διαπίστωσε ότι το προσωπικό είχε ήδη μεταφέρει τον φύλακα σε νοσοκομείο. Ένα μέλος του προσωπικού τούς είπε: «Είχε σοβαρό τραύμα στο δεξί του πόδι πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα. Δύο εκατοστά πιο πέρα και θα τα έχανε!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κροκόδειλοι του Νείλου μπορούν να φθάσουν σε μήκος τα 7,5 μέτρα και να αναπτύξουν ταχύτητες 35χλμ/ώρα στο νερό, αλλά και τη στεριά. Με βάρος έως και 900 κιλά είναι από τους κορυφαίους θηρευτές και ευθύνονται για τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων ετησίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.