ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρομερός καυγάς 60 ατόμων σε κρουαζιερόπλοιο της Νέας Υόρκης: Αιτία ήταν ερωτικό «τρίγωνο» (βίντεο)

Στο κρουαζιερόπλοιο «Carnival Magic»

Τρομερός καυγάς 60 ατόμων σε κρουαζιερόπλοιο της Νέας Υόρκης: Αιτία ήταν ερωτικό «τρίγωνο» (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου καυγάς ξέσπασε έξω από το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα όλα έγιναν μέσα στο κρουαζιερόπλοιο «Carnival Magic» όπου 60 περίπου άτομα ενεπλάκησαν στην φασαρία.

Ο καυγάς φέρεται να ξεκίνησε λόγω απάτης σε… ερωτικό τρίγωνο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι τρεις εμπλεκόμενοι άρχισαν να τσακώνονται, όμως λίγο αργότερα ακολούθησαν σκηνές χάους με την συμμετοχή 60 περίπου επιβατών.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα την τελευταία μέρα της 8ημερης κρουαζιέρας στην Καραϊβική.

Η διαμάχη ξεκίνησε στη πίστα του κρουαζιερόπλοιου, η οποία μετατράπηκε σε ρινγκ.

Ο καυγάς ξέσπασε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα.

Εκτός από τις μάχες σώμα με σώμα, έσπασαν και μπουκάλια με αποτέλεσμα μια γυναίκα να κοπεί.

Η ασφάλεια του πλοίου ήταν αδύνατο να σταματήσει τον καυγά και λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε το λιμενικό που συνόδευσε το κρουαζιερόπλοιο έξω από το λιμάνι του Μανχάταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.