ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Tupac Shakur: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο λίγο πριν από τη δολοφονία του θρύλου της ραπ

Σοκάρουν οι εικόνες από το γεμάτο σφαίρες αυτοκίνητο

Tupac Shakur: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο λίγο πριν από τη δολοφονία του θρύλου της ραπ

Άγνωστο μέχρι σήμερα υλικό με τον θρύλο της ραπ Tupac Shakur λίγο πριν τον πυροβολήσουν έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη New York Post, το υλικό παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο σώμα ενόρκων που απήγγειλε κατηγορίες στον Duane «Keefe D» Davis με την κατηγορία της δολοφονίας με φονικό όπλο.

Μάλιστα, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν το κατηγορητήριο την Παρασκευή (29/09), αφού η Αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε τον Duane «Keefe D» Davis κοντά στο σπίτι του στο Χέντερσον της Νεβάδα.

Το KLAS εξασφάλισε βίντεο που δείχνει τον Tupac Shakur και τον συνιδρυτή της Death Row Records, Marion «Suge» Knight να φεύγουν από το MGM Grand, ύστερα από καβγά με μέλη της οργάνωσης South Side Compton Crips – στους οποίους περιλαμβάνονταν ο Duane «Keefe D» Davis και ο ανιψιός του, Orlando «Baby Lane» Anderson. Tupac Shakur, Τουπάκ Σακούρ, Δολοφονία

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το πρακτορείο, φαίνονται επίσης η γεμάτη σφαίρες BMW του Marion «Suge» Knight στην οποία επέβαινε ο Tupac Shakur, όταν σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι στη συμβολή της Flamingo Road και Koval Lane και μια λευκή Cadillac σταμάτησε δίπλα.

Ο δράστης έριξε αρκετές σφαίρες στο αυτοκίνητο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πριν η Cadillac απομακρυνθεί, αφήνοντας τον Tupac Shakur θανάσιμα τραυματισμένο από τέσσερις σφαίρες, εκ των οποίων οι δύο στο στήθος. Μία φωτογραφία δείχνει το σημείο όπου καθόταν ο ράπερ τη στιγμή της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή (29/09), η Αστυνομία του Λας Βέγκας έδειξε ένα διάγραμμα του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Duane «Keefe D» Davis και στο οποίο φαίνονται, επίσης, ο Orlando «Baby Lane» Anderson και ένας τρίτος άνδρας, ο Deandre Smith, στο πίσω μέρος, σύμφωνα με το KLAS. Ένα μέλος της συμμορίας South Side Crips κατέθεσε ότι ο Deandre Smith σκότωσε τον Tupac Shakur, σύμφωνα με το πρακτορείο. Τόσο ο Orlando «Baby Lane» Anderson όσο και ο Deandre Smith έχουν αποβιώσει.

Στο σώμα ενόρκων παρουσιάστηκαν τέσσερις φωτογραφίες από τη νεκροψία του Tupac Shakur, μεταξύ των οποίων και ένα κοντινό πλάνο ενός τραύματος από σφαίρα, ανέφερε ο ειδησεογραφικός σταθμός, προσθέτοντας ότι μια φωτογραφία από τη νεκροψία διέρρευσε για πρώτη φορά το 1997.

Πάντως, τη Δευτέρα (02/10), ο Marion «Suge» Knight δήλωσε στο TMZ, σε συνέντευξή του στη φυλακή, ότι πιστεύει ότι οι Αρχές έχουν κατηγορήσει λανθασμένο άνθρωπο, λέγοντας ότι «1.000%» δεν θα καταθέσει εναντίον του Duane «Keefe D» Davis. Ο βασικός μάρτυρας τόνισε ότι «εξεπλάγη» από τη σύλληψη του πρώην μέλους της συμμορίας, ο οποίος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στη δολοφονία του Tupac Shakur σε βιβλία και συνεντεύξεις.

Tupac Shakur, Τουπάκ Σακούρ, Δολοφονία
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Tupac Shakur, Τουπάκ Σακούρ, Δολοφονία
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.