Καρβέλα σε «έφαγαν» κι εσένα τα κυκλώματα...

Β.Ζελένσκι: «Το ρωσικό πλήγμα σε λεωφορεία στο Κραματόρσκ δεν θα μείνει χωρίς απάντηση»

Τουλάχιστον 33 νεκροί και 18 τραυματίες

Β.Ζελένσκι: «Το ρωσικό πλήγμα σε λεωφορεία στο Κραματόρσκ δεν θα μείνει χωρίς απάντηση»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σκληρή απάντηση στο ρωσικό πλήγμα σε δύο λεωφορεία στο Κραματόρσκ προανήγγειλε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση χωρίς απάντηση. Η Ρωσία προσπαθεί να καταστρέψει κάθε ίχνος ζωής στο Ντονμπάς και ο κόσμος πρέπει να απαντήσει – με ισχυρή απάντηση», τόνισε ο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν από τον ρωσικό βομβαρδισμό στην πόλη Κραματόρσκ, που αποτελεί σημαντικό σημείο στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο Ζελένσκι υποστήριξε ότι η επίθεση εντάσσεται στην προσπάθεια της Ρωσίας να πλήξει κάθε ίχνος ζωής στην περιοχή του Ντονμπάς, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει με ισχυρό τρόπο

Αναλυτικά:

«Οι γιατροί δίνουν τώρα μάχη για να σώσουν τις ζωές των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από τη ρωσική επίθεση στο Κραματόρσκ. Μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί 30 νεκροί και, δυστυχώς, ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί. Η ρωσική βόμβα έπληξε ουσιαστικά δύο αστικά λεωφορεία. Ορισμένοι από τους νεκρούς δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών τους.

Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου σε όλες τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους. Άλλοι 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση. Ζημιές υπέστησαν επίσης κατοικίες και αυτοκίνητα.

Αυτή η επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Η Ρωσία προσπαθεί να καταστρέψει κάθε ίχνος ζωής στο Ντονμπάς και η διεθνής κοινότητα πρέπει να αντιδράσει. Μια δυναμική απάντηση — ακριβώς αυτή που αξίζει η Ρωσία για όλους τους θανάτους που έχει προκαλέσει.

Είθε όλοι όσοι έχασαν τη ζωή τους να αναπαυθούν εν ειρήνη».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.