ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ε.Ράμα «λαδώνει» αξιωματούχους της ΕΕ και των ΗΠΑ για να έχει την στήριξή τους – Τι αποκαλύπτει Αλβανός αναλυτής

Ο Ε.Ράμα «λαδώνει» αξιωματούχους της ΕΕ και των ΗΠΑ για να έχει την στήριξή τους – Τι αποκαλύπτει Αλβανός αναλυτής

Μετά το άρθρο του «Independent» αναφορικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στην Ευρώπη όπου χαρακτηρίζεται η Αλβανία ως η «Κολομβία της Ευρώπης» ο Αλβανός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής Φάτος Λουμπόνια, προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη:

Έχουν ‘λαδωθεί’ εκπρόσωποι της διεθνούς κοινότητας που βρίσκονται στην Αλβανία και συγκεκριμένα αναφέρεται σε αξιωματούχους της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Ο ίδιος λέει ότι όπως έγινε και με την αποκάλυψη του ιταλικού περιοδικού ‘Μιλένιουμ’, το οποίο δημοσιοποίησε δύο περιπτώσεις διαφθοράς σε αντίστοιχους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ, σημειώνει ότι το ίδιο γίνεται και στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αλβανικός ναρκισσισμός έχει διογκωθεί, ακριβώς εξαιτίας της «εξαγοράς» από τον Έντι Ράμα, των πρεσβευτών της ΕΕ και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

«Χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα συμπεράσματα της έρευνας της «Διεθνούς Διαφάνειας» [Transparency International] πως μπορεί κανείς να εξηγήσει την ξεδιάντροπη υποστήριξη των Βρυξελλών καθώς και του πρέσβη των ΗΠΑ, που υποστηρίζουν τον Έντι Ράμα, παρά του ότι αυτός έφερε το επίπεδο της διαφθοράς και της συνεργασίας με το έγκλημα σε πρωτοφανή επίπεδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

«Έχοντας υπόψη αυτά τα δραματικά αποτελέσματα, μπορούμε να μιλήσουμε για πλήρη ανευθυνότητα των γραφειοκρατών της Ευρώπης που ελπίζουν σε αυτόν και ότι αυτό το αλβανικό ναρκω-κράτος θα υποστηριχθεί και θα αποκτήσει νομιμότητα από την ΕΕ, που ενεργεί σαν μια εταιρεία συμφερόντων ασκώντας πιέσεις», γράφει στο «Panorama» ο Φάτος Λουμπόνια.

Η βρετανική εφημερίδα «Independent» δημοσίευσε προ μερικών ημερών ένα άρθρο που ασχολείται με το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη.

Το άρθρο χαρακτηρίζει την Αλβανία ως «Κολομβία της Ευρώπης», καθώς έχει καθιερωθεί ως η έδρα της εμπορίας ναρκωτικών στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το άρθρο σημειώνει ότι οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο στην ηρωίνη και την κοκαΐνη και ότι οι διακινητές αγοράζουν τις αρχές από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας μέχρι αυτές της Σμύρνης στην Τουρκία, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μετακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μαριχουάνα φέρνει στην Αλβανία περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της.

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη έναν αξιωματούχο της ΕΕ, σημειώνει ότι η Αλβανία δεν είναι τόσο το κέντρο καλλιέργειας, αλλά το κέντρο συγκέντρωσης και διανομής. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα των ναρκωτικών χρησιμοποιούνται για πολυτελείς κατασκευές κατά μήκος της ακτής και στην πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.