ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Βουλγαρία ενέκρινε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Η Βουλγαρία ενέκρινε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας ενέκρινε το σχέδιο του Πρωτοκόλλου για την ένταξη των «Σκοπίων» στο ΝΑΤΟ, γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο Fokus.

Με απόφαση του το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την προσωρινή αντιπροσωπεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ να υπογράψει το Πρωτόκολλο Προσχώρησης.

Όταν οι πρέσβεις όλων των κρατών μελών του ΝΑΤΟ υπογράψουν το πρωτόκολλο, ακολουθεί η υιοθέτηση του εγγράφου στα εθνικά κοινοβούλια των κρατών.

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο αναμένεται να είναι το πρώτο που θα το επικυρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαδικασία επικύρωσης του πρωτοκόλλου θα επιταχυνθεί. Η «Μακεδονία» (έτσι αποκαλεί τα Σκόπια το δημοσίευμα) μπορεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ στη σύνοδο κορυφής τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.