ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Αθήνα σήμερα ο Έντι Ράμα – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Στην Αθήνα σήμερα ο Έντι Ράμα – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα έχει σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ιδιωτική συνάντηση στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Όπως γίνεται επίσης γνωστό, στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα στον Αλβανό πρωθυπουργό, στο οποίο θα παραβρεθεί ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας.

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Στην ατζέντα των συζητήσεών τους θα είναι αρχικά να καθοριστούν οι λεπτομέρειες για το συνυποσχετικό της προσφυγής της Ελλάδας και της Αλβανίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Ακόμα θα μιλήσουν για την χάραξη ΑΟΖ μεταξύ τους και για τον καθορισμό των χωρικών υδάτων, στα 12 μίλια όπως επιδιώκει η Ελλάδα. Ό, τι έγινε δηλαδή με την Ιταλία, για το οποίο o κύριος Ράμα είχε δηλώσει ότι είναι δικαίωμα της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Έντι Ράμα έρχεται στην Ελλάδα, έπειτα από διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.