Αλβανία: Μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης Ε.Ράμα από τον Ι.Μέτα

Αλβανία: Μήνυμα ανατροπής της κυβέρνησης Ε.Ράμα από τον Ι.Μέτα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ίλιρ Μέτα, με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Απριλίου 2021, στην Αλβανία όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα υπάρξει «δημοκρατική ανατροπή».

Ο αρχηγός του κράτους πιστεύει ότι οι εκλογές έπρεπε να έχουν διεξαχθεί εδώ και πολύ καιρό.

«Οι εκλογές έπρεπε να έχουν διεξαχθεί πριν από καιρό. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις 25 Απριλίου 2021», έγραψε ο Πρόεδρος Μέτα σε ανάρτηση του.

Ενώ λίγες ώρες αργότερα έγραψε σε νέα ανάρτηση: «Η Αλβανία δεν θα μπει στο τσουβάλι μιας συμμορίας ληστών, ολιγαρχών και αλαζόνων. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Στις 25 Απριλίου 2021, η Αλβανία στα χέρια των Αλβανών!»

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας ήταν αυτός που όρισε την 25η Απριλίου ως ημερομηνία για τις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές της χώρας, υλοποιώντας μια βασική προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ιλίρ Μετά όπως όλα δείχνουν, διεξάγει κανονικά την προεκλογική εκστρατεία του παρά την θεσμική θέση που κατέχει. Πριν αναλάβει την θέση του ΠτΔ ήταν αρχηγός του κόμματος LSI του οποίου σήμερα ηγείται η σύζυγος του Μόνικα Κρυεμάδι. Στις εκλογές το LSI θα συνεργαστεί με το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας με κοινό σκοπό την αποκαθήλωση του Έντι Ράμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: himara.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.