ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Αλβανός πρόεδρος κατηγόρησε την Αμερικανική Πρεσβεία για παρέμβαση υπέρ του Έντι Ράμα

Ο Αλβανός πρόεδρος κατηγόρησε την Αμερικανική Πρεσβεία για παρέμβαση υπέρ του Έντι Ράμα

Ο πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, κατηγόρησε την πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Τίρανα για παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και την υποστήριξη του πρωθυπουργού Έντι Ράμα πριν από τις αυριανές κοινοβουλευτικές εκλογές, όπως αναφέρει η «Λοκάλνο» των Σκοπίων.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας, ο Μέτα μίλησε έντονα για την πρέσβειρα Γιούρι Κιμ και την παρότρυνε να «σταματήσει να υποστηρίζει τον Ράμα, «ο οποίος σπάει τη σιωπή των εκλογών».

Ενώ η εκπομπή προβλήθηκε από το Siri TV, η Κιμ έγραψε ένα SMS στον Μέτα , όπως και στο Twitter για τις εκλογές της Κυριακής, απαντώντας στην προειδοποίηση του Μέτα, ότι οι Αλβανοί «θα πάρουν δικράνια και άλλα εργαλεία και θα βγουν στις 25 Απριλίου στους δρόμους»:

«Είναι απαράδεκτο ο καθένας να απειλεί ότι οι πολίτες θα πάρουν “δικράνια” στις 25 Απριλίου ή αν δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Αυτές οι απειλές αξίζουν καταδίκη. Εκείνοι που υποκινούν τη βία θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα των λέξεων και των ενεργειών τους. Να σταματήσουν».

Πηγή: echedoros-a.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.