ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλβανικά ΜΜΕ: «Ο Έντι Ράμα αποφάσισε να παραδώσει την χώρα στην Τουρκία»

Αλβανικά ΜΜΕ: «Ο Έντι Ράμα αποφάσισε να παραδώσει την χώρα στην Τουρκία»

Αλβανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα αποφάσισε να παραδώσει τον έλεγχο ολόκληρης της αλβανικής επικράτειας στην Τουρκία, αμφισβητώντας την Εθνική Ασφάλεια.

Η σκοτεινή εταιρεία «Sadat» ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί τον μοχλό της οθωμανικής επέκτασης της Τουρκίας του Ερντογάν. Κυρία δραστηριότητα της είναι να εκπαιδεύει μισθοφόρους που χρησιμοποιούνται από τον Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει μια ισλαμική υπερδύναμη. Είναι το εργαλείο του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει τον περιβόητο στρατό του Ισλάμ που έχει εξαγγείλει. Είναι όμως και η δολοφονική μηχανή που ενισχύει τις τουρκικές εισβολές σε γειτονικά κράτη και στην Λιβύη.

Η αποστολή της εταιρείας είναι η εξής: «Να αποτρέψει την Τουρκία να εξαρτάται από τα δυτικά ιμπεριαλιστικά κράτη».

Η έρευνα αναφέρει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε χώρες όπως η Συρία, η Λιβύη, η Τυνησία, η Σομαλία, η Αιθιοπία, το Κατάρ, η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία. Μιλάμε λοιπόν για μία απειλή κατά της Ελλάδας, αφού η εταιρεία που αποτελεί προπέτασμα των δολοφονικών επιχειρήσεων και της τουρκικής εισβολής σε όλες αυτές τις χώρες, τώρα έρχεται στα βόρεια σύνορα μας δημιουργώντας ένα ακόμα μέτωπο.

Το εξωφρενικό είναι ότι αντιδρούν οι ίδιοι οι Αλβανοί με αυτή την εξέλιξη που μετατρέπει την χώρα σε υπόδουλο προτεκτοράτο της Τουρκίας, ενώ η ελληνική πλευρά δεν έχει αρθρώσει λέξη! Παρά το γεγονός ότι η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας θα έπρεπε να αποτελέσει τροχοπέδη για μία τέτοια εγκληματική συμφωνία, που συνιστά απειλή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Φανταστείτε την συγκεκριμένη εταιρεία να δημιουργήσει σφηκοφωλιές εκπαίδευσης ισλαμιστών στην Αλβανία, οι οποίοι όμως θα μπορούν να διαχέονται σε ολόκληρη την Ευρώπη αφού πλέον η Αλβανία θα είναι ισότιμο μέλος της ευρωπαΐκής ένωσης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι μέσω της Τουρκίας θα κατασκευαστεί ένα σύστημα ελέγχου για το έδαφος της χώρας με υπερ-ευφυή αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το global News, λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, το οποίο έθεσε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της χώρας, δόθηκαν από την Υπουργό Υποδομών και Ενέργειας, Μπρλίντα Μπαλούκου, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης δήλωσε ότι η περιοχή θα ελέγχεται από drone και κάμερες που θα βρίσκονται παντού.

Εν τω μεταξύ, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει έναν «σκιώδη στρατό» που λειτουργεί στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την έρευνα της πύλης T-0nline, είναι μια μισθοφορική εταιρεία που εκτελεί διάφορες επιχειρήσεις και πωλεί εξοπλισμούς σε ξένες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.