ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βουλγαρικό κόμμα VMRO BND: Προεκλογική εκστρατεία με σύνθημα η «Μακεδονία είναι βουλγαρική» (βίντεο)

Βουλγαρικό κόμμα VMRO BND: Προεκλογική εκστρατεία με σύνθημα η «Μακεδονία είναι βουλγαρική» (βίντεο)

Το επίσημο βίντεο του κόμματος VMRO BND, ανέβασε ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος Ανγκέλ Τζαμπάσκι και υποστηρίζει ότι η «Μακεδονία είναι βουλγαρική».

«Ο Ζόραν Ζάεφ ξεχνά»

«Η Μακεδονία (σ.σ.: εννοεί τη «Μακεδονία του Βαρδάρη») είναι βουλγαρική. Ενα γεγονός που δεν χρειάζεται απόδειξη. Γεγονός που ο Ζόραν Ζάεφ ξεχνά όταν βρίσκεται στα Σκόπια. Και θυμάται μόνο όταν ζητάει κάτι. Η Βουλγαρία αγαπούσε πάντα τη Μακεδονία. Ομως η Βουλγαρία δεν πρέπει να εκβιαστεί! Η φιλία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνέπεια.

»Η αλήθεια δεν μπορεί να παρακαμφθεί και η ιστορία πρέπει να απορρίψει τη μοίρα κάθε προδότη. Η Βουλγαρία και οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα συνεχίσουν τη μάχη μας για την αλήθεια!», έγραψε ο Τζαμπάσκι στο επίσημο προφίλ του στο Facebook, σύμφωνα με το echedoros-a.gr.

Ποιο είναι το VMRO BND

Το VMRO BND είναι ακροδεξιό κόμμα της Βουλγαρίας με ηγέτη του τον Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος και υπουργός Αμυνας στην προηγούμενη κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ.

Στις εκλογές του Απριλίου δεν κατόρθωσε να εκπροσωπηθεί στη Βουλή καθώς δεν συγκέντρωσε το όριο του 4% που απαιτείται από τον εκλογικό νόμο της χώρας για την είσοδο κόμματος στο Κοινοβούλιο.

Στη Βουλγαρία έχουν προκηρυχθεί πρόωρες εκλογές για τις 11 Ιουλίου καθώς από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση κανένα κόμμα δεν πήρε αυτοδυναμία ούτε έγινε δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας.

Οι πρόωρες εκλογές προκηρύχθηκαν από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ρούμεν Ράντεφ εξαιτίας της αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.