ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Βούτσιτς: «Φωτομοντάζ η φωτογραφία που με εμφανίζει δίπλα στον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπέδιου – Ο Δένδιας ήταν»

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Σερβίας

Α.Βούτσιτς: «Φωτομοντάζ η φωτογραφία που με εμφανίζει δίπλα στον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπέδιου – Ο Δένδιας ήταν»

 

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το Κόσσοβο αποκάλυψε ότι είναι φωτομοντάζ η φωτογραφία που τον εμφανίζει χαμογελαστό δίπλα στον πρωθυπουργό Άλμπιν Κούρτι.

Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι πρόκειται για φωτογραφία από συνάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια με τον Άλμπιν Κούρτι η οποία υπέστη τεχνική επεξεργασία και στη θέση του Έλληνα υπουργού, εμφανίζει τον ίδιο. Έδειξε μάλιστα στο σώμα της Βουλής και τις δύο φωτογραφίες τη μία δίπλα στην άλλη για να αποδείξει ότι έγινε φωτομοντάζ.

Ο Βούτσιτς κατηγόρησε το  βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς ως υπεύθυνο για το μοντάζ και τη διάδοση στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

«Εδώ είμαστε ο Κούρτι και εγώ, αν και δεν έχουμε βγάλει ποτέ μια τέτοια φωτογραφία, ούτε έχουμε κάνει χειραψία. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία του Κούρτι με τον Δένδια. Αυτός ο βουλευτής που μίλησε πριν από λίγο (σ.σ. Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς) εξαπάτησε το κοινό. Ποτέ δεν έσφιξα το χέρι του Κούρτι, ούτε τον αγκάλιασα. Απλώς για να έχετε κατά νου με τι είδους απατεώνες έχουμε να κάνουμε», είπε ο Βούτσιτς δείχνοντας τις δύο φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.