ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Α.Βούτσιτς: «Η Σερβία θα διατηρήσει τη φιλία με τη Ρωσία και την Κίνα»

«Η Σερβία θα παραμείνει μια ελεύθερη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα»

Α.Βούτσιτς: «Η Σερβία θα διατηρήσει τη φιλία με τη Ρωσία και την Κίνα»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η Σερβία θα ακολουθήσει μια ανεξάρτητη πολιτική, προχωρώντας στην πορεία προς την ΕΕ και διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα.

«Η Σερβία θα παραμείνει μια ελεύθερη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα, η οποία θα λαμβάνει τις δικές της αποφάσεις και θα συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο προς την ΕΕ, ακόμη και αν υπάρχουν πολλοί στην Ευρώπη που θα ήθελαν να ρίξουν τη Σερβία από αυτόν τον δρόμο. Η Σερβία με την ίδια υπερηφάνεια θα συνεχίσει να διατηρεί την παραδοσιακή της φιλία και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Ρωσική Ομοσπονδία», δήλωσε ο Βούτσιτς.

Είπε ότι η χώρα του δεν θα επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας ούτε θα επικρίνει τακτικά τη Μόσχα και το Πεκίνο προκειμένου να «ευχαριστήσει κάποιον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα επιδιώξουμε να ευχαριστήσουμε κανέναν. Στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι σημαντικό προς το συμφέρον του λαού μας, των πολιτών της Δημοκρατίας, και όχι προς το συμφέρον οποιασδήποτε άλλης χώρας ή οργανισμού», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.