ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φ.Μπελέρης: Θα μεταφερθεί στις φυλακές του Φιέρι για λόγους ασφαλείας

Ύστερα από την χθεσινή διακοπή της δίκης που προγραμματίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ

Φ.Μπελέρης: Θα μεταφερθεί στις φυλακές του Φιέρι για λόγους ασφαλείας

Στις φυλακές του Φιέρι θα μεταφερθεί για λόγους ασφαλείας ο Φρέντι Μπελέρης, ύστερα από την χθεσινή διακοπή της δίκης που προγραμματίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής κρατούνταν στις φυλακές Δυρραχίου.

Κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο. Για αυτό και πραγματοποιήθηκε η διακοπή με βάση τα λεγόμενα των εισαγγελέων.

Από την πλευρά του, ο Φ.Μπελέρης είπε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως «έκλεισε» το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας και δεν θα τους αναζητήσουν άλλο. Στις 29 Δεκεμβρίου, το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, με την Αθήνα να διαμηνύει ότι δεν θα συναινέσει στην ενταξιακή διαδικασία των Τιράνων, αν δεν υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση, ένα θέμα που δεν είναι διμερές αλλά ζήτημα του κράτους δικαίου στην Ε.Ε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.