ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Μπερίσα: «Έδωσαν 7 εκατ. λεκ στον ψευδομάρτυρα κατά του Φρέντι Μπελέρη»

«Ζούμε σε μια τυπική ναρκοδικτατορία που έχει επιβάλει ο Ράμα»

Σ.Μπερίσα: «Έδωσαν 7 εκατ. λεκ στον ψευδομάρτυρα κατά του Φρέντι Μπελέρη»

Μύδρους κατά της κυβέρνησης του Εντι Ράμα εξαπολύει με συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Σαλί Μπερίσα ο οποίος χαρακτηρίζει «στημένη» την υπόθεση Φρέντι Μπελέρη.

«Έχω κρυστάλλινα ντοκουμέντα ότι η υπόθεση ήταν στημένη, και ότι ο μάρτυρας στον οποίο βασίστηκε η δίωξη για απόπειρα εξαγοράς ψήφων αμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με 7 εκατ. λεκ. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν μια προβοκάτσια παλιού αστυνομικού είδους εναντίον του. Αργότερα βρήκα ξεκάθαρα στοιχεία ότι στην υπόθεση ήταν αναμεμιγμένοι υψηλόβαθμοι διευθυντές της αστυνομίας και ένας πληροφοριοδότης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σαλί Μπερίσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για την υπόθεση Μπελέρη στο ethnos.gr, είπε ότι είναι καθαρά πολιτική και δεν έχει αποδειχθεί ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είναι ένοχος. «Είναι μια υπόθεση που έτσι όπως εξελίσσεται παραβιάζει το Σύνταγμα και τους αλβανικούς νόμους. Η δικαιοσύνη δεν σχετίζεται με το δικαίωμα του Μπελέρη να ορκιστεί. Για αυτό και θα πρέπει να ορκιστεί. Είναι ένα διαδικαστικό θέμα και θα έπρεπε να του δοθεί η άδεια ορκωμοσίας. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.