Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αλβανία: Πού εντοπίζεται το επίκεντρο της δόνησης – Έγινε αισθητός και στην Ελλάδα

Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αλβανία: Πού εντοπίζεται το επίκεντρο της δόνησης – Έγινε αισθητός και στην Ελλάδα

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αλβανία, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/10) και συγκεκριμένα στις 02:00 τα μεσάνυχτα.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Τεπελένι, ενώ στο εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC).

Η δόνηση έγινε αισθητή σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.