ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σερβία: Ολοκληρώθηκε σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας με τη συνδρομή της Κίνας

Όσο στην Ελλάδα είμαστε ικανοποιημένοι με μεταχειρισμένα «Ασημένια Βέλη» και συνεχείς βλάβες

Σερβία: Ολοκληρώθηκε σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας με τη συνδρομή της Κίνας

Η Κίνα ολοκλήρωσε επίσημα σήμερα την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Σερβίας, του Βελιγραδίου και του Νόβι Σαντ.

Το έργο αυτό είναι μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας, με τη δεύτερη φάση να περιλαμβάνει την επέκταση της γραμμής μέχρι τη Σουμπότιτσα, κοντά στα ουγγρικά σύνορα, και την τρίτη φάση να συνδέει το Βελιγράδι με τη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Τα έργα υποδομών υψηλής τεχνολογίας της κυβέρνησης Βούτσιτς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, όσο στην Ελλάδα προσπαθούμε να συνέλθουμε από το έγκλημα των Τεμπών και μία ανύπαρκτη «υπερταχεία» με πεπαλαιωμένα ιταλικά τρένα από.. δεύτερο χέρι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.