ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγγενής σκιερ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα: «Ήταν ορειβάτης και το βουνό ήταν η λατρεία του»

Ο άτυχος 36χρονος έχασε τη ζωή του στη Βουλγαρία

Συγγενής σκιερ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα: «Ήταν ορειβάτης και το βουνό ήταν η λατρεία του»

Συγγενής του 36χρονου σκιέρ Κωνσταντίνου Μομτσή που έχασε τη ζωή του χθες Δευτέρα (12/2) στη Βουλγαρία όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε ότι «ήταν ορειβάτης και το βουνό ήταν η λατρεία του».

Παράλλαλα, ανέφερε ότι «από όσο γνωρίζω είχε πάει στη Βουλγαρία με φίλους του για σκι. Έμαθα πως από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να χιονίζει πιο έντονα στην περιοχή και προκλήθηκε χιονοστιβάδα».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας σε ιστοσελίδα, «γνώριζε πολύ καλά από σκι. Έκανε από μικρό παιδί. Μάλιστα ήταν και εκπαιδευτής σκι. Το αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε και ήταν έμπειρος. Την περιοχή αυτή όμως δεν την ήξερε καλά. Δεν πήγαινε συχνά».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ήταν ορειβάτης και το βουνό ήταν η λατρεία του. Έκανε αναρρίχηση, ήταν συνοδός βουνού. Έχει πάει στο Νεπάλ, στο Αραράτ, σε πολλά βουνά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πήγε μια ομάδα 25 ατόμων για να βοηθήσει σε όλο αυτό που έγινε με τον Κωνσταντίνο και έγινε μια μεγάλη προσπάθεια αναζήτησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως δεν κατάλαβε ότι πέρασε σε απαγορευμένη πίστα γιατί δεν γνώριζε καλά το συγκεκριμένο χιονοδρομικό. Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το πως έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.