ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα σήμερα για τη φυλάκιση του Φ.Μπελέρη

Η ανακοίνωση της Ένωσης Χειμαρριωτών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα σήμερα για τη φυλάκιση του Φ.Μπελέρη

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Χειμαρριωτών καλεί σε διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία στη Φιλοθέη, σήμερα Τρίτη 23 Μαίου στις 06.00 το απόγευμα, αναφορικά με την άδικη απόφαση των δικαστικών αρχών να συνεχίσουν να κρατούν προφυλακισμένο την δήμαρχο Φρέντι Μπελέρη και τον συνεργάτη του.

«Η Αλβανική Κυβέρνηση, απέναντι σε κάθε έννοια δικαίου, αποφάσισε να συνεχίσει να κρατά φυλακισμένο τον δήμαρχο της Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη και τον πολίτη Παντελή Κοκαβέση. Απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση Χειμαρριωτών θα ασκήσει κάθε δύναμη που μπορεί προκειμένου οι συμπατριώτες μας να αφεθούν ελεύθεροι όπως δικαιούνται» αναφέρει η Ένωση Χειμαρριωτών και προσθέτει:

«Καλούμε όλους τους Χιμαραίους που μένουν στην Αθήνα αλλά και κάθε Βορειοηπειρώτη, κάθε Ελλαδίτη, κάθε πολίτη της Ελλάδας και της Αλβανίας που αντιλαμβάνεται αυτή την αδικία να βρεθεί στο πλευρό μας στην ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώνουμε την Τρίτη 23 Μαίου στις 06.00 το απόγευμα στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας (Αρ. Βεκιαρέλη 7, Φιλοθέη). Να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι οι πρακτικές του σιγκουρίμι δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.