ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Κόσοβο απειλεί του Σέρβους: «Το ΝΑΤΟ θα σας βομβαρδίσει όπως το 1999»!

Προκλητικές δηλώσεις από τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσόβου, Ραμούς Χαραντινάι

Το Κόσοβο απειλεί του Σέρβους: «Το ΝΑΤΟ θα σας βομβαρδίσει όπως το 1999»!

Ο πρώην πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι, γνωστός για τον ηγετικό του ρόλο στον UCK, θέλει να επαναληφθούν τα εγκλήματα που έκανε το ΝΑΤΟ το 1999 στην Γιουγκοσλαβία, όταν και σκοτώθηκαν έως και 4.000 άτομα

Ο Ρ.Χαραντινάι αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία και στο ενδεχόμενο αποσταθεροποίησης της περιοχής και δεν έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τη Σερβία.

Μάλιστα έβαλε μπροστά το ΝΑΤΟ και επανέφερε τους βομβαρδισμούς του 1999, λέγοντας ότι αν η Σερβία προκαλέσει το Κοσσυφοπέδιο θα υποστεί τους ίδιους βομβαρδισμούς, λέγοντας ουσιαστικά πως έχει εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ και το ίδιο το ΝΑΤΟ.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου και επικεφαλής του κόμματος της Συμμαχίας για το Μέλλον είπε ότι η Ρωσία έχει επιρροή σε ορισμένα μέρη των Βαλκανίων, αλλά δεν είναι καθόλου παρούσα στη χώρα του.

Όπως δήλωσε, η Σερβία δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει την κρίση που προκάλεσε η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία για οποιαδήποτε ενέργεια στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, γιατί, «όλος ο κόσμος θα ξέρει ότι ο Βούτσιτς εργάζεται για Ρωσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνεχίζοντας προκλητικά: «Ξέρω ότι οι Αμερικανοί δεν θα επιτρέψουν σε κανένα Σέρβο στρατιώτη να μπει στο Κόσοβο. Ξέρω ότι το Βελιγράδι θα βομβαρδιστεί αν συμβεί κάτι τέτοιο, όπως το 1999, η σερβική ηγεσία το γνωρίζει πολύ καλά. Εάν μόνο ένας Σέρβος αξιωματικός διασχίσει το έδαφος του Κοσσυφοπεδίου, το Βελιγράδι θα βομβαρδιστεί»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.