ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βανκούβερ: Άφησε το διαδίκτυο άναυδο κάνοντας τατουάζ τις λέξεις «χοτ ντογκ» στο μέτωπό του (βίντεο)

«Κάθε φορά που θα παίρνω μια απαίσια απόφαση, θα ανατρέχω στο βίντεο»

Βανκούβερ: Άφησε το διαδίκτυο άναυδο κάνοντας τατουάζ τις λέξεις «χοτ ντογκ» στο μέτωπό του (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένας τύπος στο Βανκούβερ, αποκαλύπτωντας το παράξενο χειροτέχνημα, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους θεατές ως «αιώνιο stopper δουλειάς».

Αν και πολλοί κατακεραύνωσαν το τατουάζ και αναρωτήθηκαν γιατί κάποιος θα πλήρωνε γι’ αυτό, άλλοι εντυπωσιάστηκαν και διασκέδασαν με το παράξενο εγχείρημα.

Στη λεζάντα, ο καλλιτέχνης τατουάζ με έδρα το Βανκούβερ έγραψε: «Επιτέλους ενθουσιασμένος που έχω ένα τατουάζ προσώπου. Θα είναι άρρωστο… », είπε.

Δεν είναι σαφές γιατί ο συγκεκριμένος πελάτης επέλεξε να κάνει τατουάζ με το όνομα του ψητού λουκάνικου, αλλά προφανώς δεν είναι η πρώτη του φορά κάτω από την πένα του μελανιού, καθώς στο βίντεο φαίνεται να έχει και άλλα τατουάζ κατά μήκος των χεριών του.

Παρόλο που δεν φαίνεται η αντίδραση του πελάτη στο τελικό αποτέλεσμα, φαίνεται να μην εκφράζει κανένα δισταγμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μελάνιασμα και αναφωνεί ότι το τατουάζ στο πρόσωπο θα είναι «άρρωστο».

Πολλές από τις επικρίσεις προήλθαν από συναδέλφους καλλιτέχνες τατουάζ, οι οποίοι επέμειναν ότι θα αρνούνταν να δημιουργήσουν το τατουάζ που φαίνεται στο βίντεο.
Ένας συνάδελφος τατουατζής σχολίασε: «Υπήρχαν ορισμένα τατουάζ που αρνήθηκα να κάνω. Αυτό θα ανήκε σε αυτή την κατηγορία», όπως είπε ένας άλλος: «Ήμουν τατουατζής για 8 χρόνια…θα αρνιόμουν να το κάνω αυτό για το καλό του».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Όταν σκέφτομαι ότι έχω ένα κακό τατουάζ θα ανατρέχω σε αυτό το βίντεο», ενώ κάποιος άλλος είπε: «Κάθε φορά που παίρνω μια απαίσια απόφαση, θα ξαναβλέπω αυτό και θα νιώθω καλύτερα γι’ αυτό».

@nomad_radtattoo “Finally excited to have a face tat. It’s gonna be sick”…he said. #tattoo #tattoos #crazytattoos #crazytattoostories #hotdog #hotdogs @adrenaline604 #vancouvertattoo #vancouvertattooartist ♬ original sound – nomad_radtattoo
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.